Lærer du å bli en god sjåfør på mørke kvelder?

Det tror ikke vi heller.  Å lære å kjøre bil på en mørk høstkveld etter en hel dag på skolen er langt fra optimalt. Du er kanskje sliten, gjør flere feil og husker mindre. At det er bekmørkt ute gjør heller ikke kjøretimen bedre.

Vi har tro på å kjøre mest mulig på dagtid - når du er opplagt og det er lyst ute. Og vi har tro på at det er fint mulig å gjennomføre selv med de nye fraværsreglene. Hvordan? Les mer  nedenfor.

Start i god tid

En av de beste måtene å unngå fraværsregelen på, er å starte i god tid med lappen. Gjerne med en gang du har blitt 16 år. Da har du god tid til å ta lappen og kan spre fraværet utover et lengre tidsrom.

Planlegg - og utnytt fritimene dine

De aller fleste elever har fritimer (eller fridager). Sett deg ned sammen med oss og planlegg, så legger vi flest mulig kjøretimer når du har fri. Kanskje har du fri 3 timer hver onsdag? Da legger vi selvsagt kjøretimene dine på disse timene. Starter du i god tid klarer du kanskje å gjennomføre de aller fleste kjøretimene dine på slike onsdager, uten fravær i det hele tatt?

Ta med skolekalenderen din på første kjøretime så planlegger vi opplæringen etter din kalender. Det finnes ingen problemer, kun utfordringer som vi løser sammen.

Vi er fleksible

Begynner du på skolen klokken åtte og er en morgenfugl? Flere elever hos oss starter da kjøretimen 06:30, så rekker de en dobbelttime før skolen starter. Vi avslutter da timen ved skolen din slik at du går rett inn i klasserommet.

Eller kanskje slutter du tidlig en dag? Da klarer du kanskje et par kjøretimer før det blir kveld.