Vi kan trafikkopplæring

Vi hjelper deg på veien til førerkortet på en trygg og effektiv måte. Hos 3X Trafikkskole blir du møtt av erfarne og faglig dyktige trafikklærere. De vil hjelpe deg til å planlegge tidene dine for kjøretimene slik at du får minst mulig fravær fra skolen. Vi prøver så godt vi kan å få et godt sammarbeid mellom skole og hjem slik at førerkortet kan erverves på en gunstig måte. Du vil alltid få en tilbakemelding fra lærer på sms på hva du bør øve på hjemme.

Hvor mange kjøretimer trenger jeg?

Opplæringsforløpet for klasse B er delt opp i 4 trinn som man skal igjennom på veien til førerkortet. Disse trinnene har noe obligatorisk innhold og noe som er basert på egeninnsats. Hvor mange kjøretimer du skal ta, må tilpasses det behovet du har og hvor mye du øvelseskjører privat. Du kan lese mer om opplæringsforløpet her. 

Kontakt oss og kom i gang

For å komme i gang kan du enten bestille en kjøretime direkte, eller ganske enkelt kontakte oss per e-post eller telefon. Vi hjelper deg med å planlegge ett opplæringsforløp som passer inn med dine ønsker og din hverdag.