Behandlingsansvarlig og databehandler

3X Trafikkskole AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger på nettstedet. Vi forholder oss til gjeldende norsk lovgivning.

Det er CoreTrek AS som leverer publiseringsverktøy til vår hjemmeside. CoreTrek AS er vår databehandler for nettstedet og står for teknisk utvikling, drift og vedlikehold.

Vi benytter TABS som kundesystem, og for de av våre kunder som benytter TABS Elev så er det TABS AS som er databehandler for denne løsningen. 

Personopplysninger

Denne nettsiden samler ikke automatisk inn noen persondata.

Dersom du registerer dine persondata på nettsiden (eksempelvis via kontakt oss-skjemaet) vil disse videreformidles til 3X Trafikkskole AS.

Https og sikker overføring

Nettstedet vårt dekkes av kryptering med https. Hvis du vil forsikre deg om at en side er kryptert, vil det stå https i stedet for bare http i nettleserens adressefelt og de fleste nettlesere vil også vise en hengelås.

Formålet med kryptering er å sikre en trygg datakommunikasjon mellom server  (vår nettside) og klient (din datamaskin). Dette inkluderer et digitalt sertifikat som skal bevise at nettstedet og dets avsender er ekte.

Informasjonskapsler

Som nettbruker kan du velge å avvise lagring og bruk av informasjonskapsler ("cookies"). Vi anbefaler Post- og teletilsynets nettside nettvett.no for beskrivelse av hvordan du kan akseptere eller avvise informasjonskapsler ("cookies").

Dette nettstedet benytter CorePublish som publiseringsløsning, og dette systemet benytter følgende informasjonskapsler:

  • For å få publiseringsløsningen til å fungere: Kapselen CorePublishSesssion. Kapselen fjernes fra datamaskinen når du lukker nettleseren.
  • For å identifisere hvilken type enhet og nettleser du bruker: Kapselen Ctdevicecachekey. Kapselen har en varighet på en uke og gjør det mulig for vår nettside å presentere innhold til riktig type enhet (pc, mobil, nettbrett, etc.)

Ingen av disse informasjonskapslene lagrer personlige data om deg som bruker.

Webanalyse

3X Trafikkskole As lagrer besøksstatistikk for hele nettstedet. Statistikken skal hovedsaklig brukes til å videreutvikle nettstedet. Vi benytter Google Analytics og Facebook Pixel til å lagre besøksdata. IP-adresser lagres ikke og det er ikke mulig for oss å knytte besøksstatistikk opp mot den enkelte besøkende.

Besøksstatistikken er kun tilgjengelig for web-redaksjonen i 3X Trafikkskole As.

Deling

Vi har lagt inn muligheten for å videresende artikler i epost og dele artikler i sosiale medier. E-post-adresser som brukes til å videresende artikler, logges ikke. Videre håndtering av data som deles i sosiale medier, reguleres av din avtale med det aktuelle nettsamfunnet.

Statistikk og logg

Når du leser vår nettsider, vil det bli lagret informasjon i statistikk- og logg-filer. Den lagrede statistikk-informasjonen inneholder ikke personlige data.

Vi lagrer user agent, ip-adresse og hvilken side den besøkende har besøkt i webserverens logger. Disse loggene blir utelukkende brukt til arbeid rundt feilsøking og sikkerhet, og ingen data blir trukket ut eller brukt fra disse loggene. Loggene slettes etter et gitt intervall (normalt 4 uker). Kun administratorer av webserveren (drift) har tilgang til disse.