Vi kan tilhenger-opplæring

En av våre trafikklærer spesialiserer seg på opplæring på tilhenger. Hun er utdannet yrkessjåfør og har 17 års erfaring som trafikklærer på både personbil, tilhenger, buss og lastebil. Tredal-hengeren vår er spesialbygget fra Tredal-fabrikken slik at både undervisning og lastesikringskurs gjennomføres på best mulig måte for deg som elev.

Alt på en dag - eller del opp som det passer deg

Ønsker du å ta hele opplæringen på en dag så er dette fullt mulig. Da får du både lastesikringskurs og alle kjøretimer du trenger - sammenhengende på en dag (eventuell oppkjøring kommer selvsagt utenom).  Hvis du har lyst å dele opp kjøretimene over flere dager så fikser vi selvfølgelig det også.

Kjøring og lastesikringskurs - alt på ett sted

Bilde av lastesikringsutstyrMange sender elevene sine til et annet firma for å ta lastesikringskurset. Vi holder lastesikringskurset selv, med samme lærer, bil og tilhenger som du gjennomfører resten av opplæringen med. Da slipper du også å reise mellom flere opplæringssteder.

Hva er forskjellen på BE og B96?

Kort forklart så krever BE oppkjøring, mens B96 er "light"varianten som ikke krever oppkjøring men tillater ikke kjøring med like høy vekt som med BE.  Du finner en grundig forklaring her.

Hvor mange kjøretimer trenger jeg?

Opplæringsforløpet for både B96 og BE er delt opp i 4 trinn med totalt 7 obligatoriske timer som må gjennomføres ved en trafikkskole. Ved manglende erfaring eller ferdigheter kan det hende at du trenger flere kjøretimer enn kun de obligatoriske timene. Dette vil da komme i tilllegg.

God pris på "tilhengerlappen" !

  •     Kr 5500 for B96 (7 obligatoriske timer, men uten førerprøve)
  •     Kr 8200 for BE (7 obligatoriske timer og førerprøve)

(Gebyrer til Statens vegvesen er ikke inkl i prisen)

Kom i gang

Be om å bli oppringt, eller bruk menyen til å bestille kjøretime med en gang eller sende en vanlig henvendelse. Vi hjelper deg med å planlegge ett opplæringsforløp som passer inn med dine ønsker og din hverdag.