Ford Kuga

Ford Kuga AWD

Forden til Tone brukes både i opplæringen på personbil(klasse B) og tilhenger (BE). I denne bilen sitter du godt og høyt og har kjempebra utsyn over trafikken. De elektrisk setene kan justeres langt i alle retninger, så her finner både liten og stor den perfekte sittestillingen. Bilen har førerassistentpakke med blant annet anti-kollisjonssystem og blindsonevarsling slik at du lærer å beherske moderne hjelpemidler. Firehjulstrekk sørger for bedre veigrep på utfordrende føreforhold. Gir: Automat

 

Bilde av Ford Fiesta

Ford Fiesta 

Fiestaen brukes til opplæring på personbil (kl B). Dette er en liten og lettkjørt bil. En perfekt blanding av funksjonalitet og sportslighet. Gode ratt og seteinnstillinger. Passer til sinte, sure, blide og glade mennesker. Gir: Manuell.

 

Bilde av Ford Focus

Ford Focus

Per Inge sin sporty Ford Focus brukes til opplæring på personbil (kl B). Dette er en sportslig og lettkjørt bil hvor de fleste finner seg godt til rette. En perfekt blanding av funksjonalitet og sportslighet. Gode ratt og seteinnstillinger. Gir: Manuell.

Bilde av BMW i3

BMW i3

Vi bruker i3'en på opplæring for de som vil ta førerkort kun med automatgir. i3'en er en liten og veldig lettkjørt bil som vi liker godt å kjøre. Gir: Automat.

 

 

Bilde av Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio

Dette er en fullblods italiensk sportsbil - i SUV-format. I denne bilen får du et sportslig førermiljø og fantastiske kjøreegenskaper. Samtidig er Stelvioen en lettkjørt og trivelig bil for vanlig kjøring. Du sitter høyt og godt og har god oversikt. Stelvioen brukes for de som ønsker å ta BE (tilhengerlappen) og kjøre med automatgir. Gir: Automat.