bilde av skoda superb

Skoda Superb AWD

Superb blir brukt til klasse B opplæring og er reservebil for klasse BE. Dette er en utrolig lettkjørt bil som er spekket med de siste teknologiske finessene. Elektriske seter som kan stilles i alle mulige vinkler og gjør at her kan alle trives bak rattet. Her er det også firehjulstrekk for krevende forhold.

 

Bilde av ford s-max

Ford S-MAX 2.0 TDCi AWD

S-max'en brukes både i opplæringen på personbil(klasse B) og tilhenger (BE). I denne bilen sitter du godt og høyt og har kjempebra utsyn over trafikken. De elektrisk setene kan justeres langt i alle retninger, så her finner både liten og stor den perfekte sittestillingen. Bilen har førerassistentpakke med blant annet anti-kollisjonssystem og blindsonevarsling slik at du lærer å beherske moderne hjelpemidler. Firehjulstrekk sørger for bedre veigrep på utfordrende føreforhold.

 

Ford Fiesta

Ford fiesta 

Fiestaen brukes til opplæring på personbil (kl B). Dette er en lettkjørt bil. En perfekt blanding av funksjonalitet og sportslighet. Gode ratt og seteinnstillinger. Passer til sinte, sure, blide og glade mennesker.

 

Ford Focus

Ford Focus

Per Inge sin sporty Ford Focus brukes til opplæring på personbil (kl B). Dette er en sportslig og lettkjørt bil hvor de fleste finner seg godt til rette. En perfekt blanding av funksjonalitet og sportslighet. Gode ratt og seteinnstillinger.