Hos oss får du proff tilhenger-opplæring

En av våre lærer spesialiserer seg på tilhengeropplæring. Hun er utdannet både som yrkessjåfør og som trafikklærer på personbil, lastebil, vogntog og buss. 

Vår Tredal-henger er spesialbygget fra Tredal sin fabrikk for optimal undervisning og kurs i lastesikring - blant annet med en stor sideluke som gjør demonstrasjon av lastesikring mye lettere.

Vår tredal-tilhenger

Vi skreddersyr opplegget for din bedrift

Det kan være vanskelig å få tid og anledning til å få de ansatte igjennom nødvendig kjøreopplæring i en travel hverdag.  Ofte passer det bare på enkelte dager, eller på gitte tidspunkt. Har du flere ansatte som vil ta førerkort på tilhenger så lager vi selvfølgelig en god "pakke" med en god pris til deg.

Vi finner en god løsning i samarbeid med deg for å sørge for at opplæringen blir så smidig som mulig for dine ansatte. Vi kan tilpasse tidspunkt og dager for opplæring, for eksempel at vi starter og avslutter opplæringen ved deres lokaler. Er det flere ansatte som skal ha opplæring kan vi kanskje holde lastesikringskurset hos dere for å spare tid.

Alt på en dag - eller når det passer for de ansatte

Hvis de ansatte vil ta hele opplæringen på en dag så går det helt fint. Da får du lastesikringskurs og kjøretimene sammenhengende på en dag (eventuell oppkjøring kommer selvsagt utenom).  For de som vil dele opp kjøretimene over flere dager så er dette selvfølgelig også mulig.

Kjøring og lastesikringskurs på ett sted

Lastesikringskurset blir hos mange holdt et annet sted og av en annen kursholder. Vi kjører  lastesikringskurset selv, med samme lærer, bil og tilhenger som du kjører resten av kjøretimene med. Da sparer du tid fordi du slipper å reise mellom flere opplæringssteder.

Bilde av lastesikringsutstyr

Hva er forskjellen på BE og B96?

Kort forklart så krever BE førerprøve med sensor, mens B96 er "light"varianten: den krever ikke oppkjøring, men tillater ikke kjøring med like høy vekt som med BE.  Du finner en grundigere forklaring her.

Hvor mange kjøretimer trenger man?

Opplæringen for både B96 og BE er delt opp i 4 trinn med totalt 7 obligatoriske timer. Disse må gjennomføres ved en godkjent trafikkskole. Noen få elever har manglende erfaring eller ferdigheter som gjør at man renger flere kjøretimer enn kun de obligatoriske timene. Dette vil da komme i tilllegg.

God pris på "tilhengerlappen" !

Vi har et kjempebra tilbud på tilhengerlappen:

  •     Kr 5500 for B96 (7 obligatoriske timer, men uten førerprøve)
  •     Kr 8200 for BE (7 obligatoriske timer og leie av kjøretøy til førerprøve)

(Gebyrer til Statens vegvesen er ikke inkl i prisen)

Kontakt oss for å komme i gang

I menyen finner du valg for å kontakte oss eller at vi ringer deg - velg det som passer! Vi hjelper deg med å planlegge ett opplæringsforløp som passer inn med din bedrift.