Trafikkskolene er pålagt å ha regler og rutiner for å hindre smitten av Koronaviruset. De viktigste tiltakene kan du lese mer om her.

Skal du på sikkerhetskurs på øvingsbane eller Trafikant i mørket, er det også krav om munnbind, dette må du ta med selv.

Du som elev skal være trygg på at alle våre lokaler blir rengjort hyppig. Vi vasker over alle berøringsflater flere ganger pr dag. Vi serverer ikke kaffe eller annen drikke, men du kan ta med medbrakt om du ønsker dette. Våre kjøretøy blir rengjort innvendig mellom hver elev. Når du kommer inn på venterommet, skal hendene sprayes med antibac ved inngangen. Avstanden i vårt venteområdet er på minst 1 meter pr stol. Om mulig ber vi deg vente utendørs.

Det er kun en elev og en lærer i bilen under kjøretimen, det er derfor ikke mulig å ha med foreldre/foresatte i baksetet i denne perioden. Husk på å vaske/spraye hendene godt før og etter at du har vært i kjøretøyet du bruker hos oss. I bilen skal jakken, håndveske/ryggsekk/bag og andre ting legges i bagasjerom. Mobiltelefonen skal ikke ligge i kupeen.

Du skal IKKE møte til avtalt time dersom du er syk, eller har symptomer på sykdom (meld da i fra senest klokken 11:00 dagen i forvegen- eller så tidlig som mulig). Husk gode hosterutiner.

Disse smittevernsreglene er utarbeidet ihht «veileder om smittevern for trafikkskoler m.m) Har du spørsmål til reglene om smittevern, Ikke nøl med å ta kontakt med oss!