Du har sikkert mange spørsmål nå som din ungdom skal i gang med lappen, og her skal vi prøve å hjelpe deg som foresatt så godt vi kan. Ekstra informasjon for eleven selv finner du her.

Samspill mellom skole og foresatte

Vi oppfordrer foresatte/ledsagere til å bli med på den første kjøretimen. Sammen lager vi en plan for den videre opplæringen slik at denne blir best mulig tilpasset dere. Vi viser dere områder som passer til å trene i, og vi går gjennom hva som er viktig av tekniske øvelser og trafikale utfordringer. Vi vil gi eleven skriftlig tilbakmelding etter hver kjøretime på hva som bør øves på hjemme via SMS.

Litt om 3X Trafikkskole

Vi tre som driver 3X er tre erfarne lærere som alle har mange års erfaring som trafikklærere. Hvis du lurer på hvem vi er som driver skolen, kan du lese om oss her for å finne ut mer. Prisene våre finner du her, og en oversikt over hvilke biler vi kjører finner du her.

Kontakt oss

For å komme i gang kan du enten bestille en kjøretime direkte, eller ganske enkelt kontakte oss per e-post eller telefon. Vi hjelper deg med å planlegge ett opplæringsforløp som passer inn med dine ønsker og din hverdag. 

Regler

Det er greit at du og din ungdom sammen leser igjennom skolereglementet vårt.  Er din ungdom under 18 år, må vi i tillegg ha en bekreftelse fra deg/dere som foresatte.