Vi skreddersyr opplegget for deg

Ofte byr det på utfordringer å få tid og anledning til å få de ansatte igjennom nødvendig kjøreopplæring, for eksempel hvis de skal ta "tilhengerlappen".  Kanskje passer det bare på noen dager, eller på gitte tidspunkt? Har du flere ansatte som skal ta lappen så lager vi selvsagt en god "pakke" med en hyggelig pris til deg.

Vi finner gode løsninger sammen med deg slik at opplæringen blir gjennomført så smidig som mulig for din bedrift. Dette kan være alt fra å tilpasse tidspunkt og dager for opplæring, til at vi starter og avslutter opplæringen hos din bedrift. Er dere flere som skal ha opplæring kan vi kanskje holde nødvendige kurs i deres lokaler for å spare tid?

Tilhenger-lappen til de ansatte? Vi kan tilhenger-opplæring

Bilde av Tredal skaphengerEn av våre trafikklærer spesialiserer seg på opplæring på tilhenger. Hun er utdannet yrkessjåfør og har 16 års erfaring som trafikklærer på både personbil, tilhenger, buss og lastebil. Tredal-hengeren vår er spesialbygget fra Tredal-fabrikken slik at både undervisning og lastesikringskurs gjennomføres på best mulig måte for deg som elev. Les mer om vår tilhenger-opplæring her.

Litt om oss

Hvis du lurer på hvem du skal kjøre med, kan du lese om lærerne for å finne ut mer. Prisene våre finner du her, og en oversikt over hvilke biler vi kjører finner du her.

Kontakt oss

For å komme i gang kan du enten bestille en kjøretime direkte, eller ganske enkelt ta kontakt med oss. Vi hjelper deg med å planlegge ett opplæringsforløp som passer inn med dine ønsker og din hverdag.